Investeer in duurzaam woon-werkverkeer, dankzij Pendelfonds

Het Pendelfonds subsidieert tot 50 % van de uitvoeringskosten van uw investering in duurzaam woon-werkverkeer. De aankoop of leasing van bedrijfsfietsen, het voorzien van kwalitatieve fietsenstallingen, de uitbetaling van fietsvergoedingen, de inrichting van carpoolparkeerplaatsen: dit zijn een aantal actiemaatregelen waarvoor u een subsidie kan aanvragen:  Een overzicht van alle mogelijkheden en de maximale subsidiebedragen vindt u hier: maximalebedragen2018.pdf.

 

Denk je er aan om een meer duurzamere mobiliteit te integreren in je bedrijf? Laat het ons snel weten via info@bleie.be. Wij hebben voor de geïnteresserde bedrijven alvast een dossiernummer gereserveerd. Indien opportuun, wordt een gezamenlijk project ingediend. Hou er rekening mee dat de subsidieaanvraag moet ingediend worden vóór 30 oktober 2018.

 

Hulp nodig? Het Provinciaal Mobiliteitspunt (PMP) West-Vlaanderen geeft uw bedrijf vrijblijvend advies en ondersteuning bij de samenstelling van de subsidieaanvraag. Voor meer informatie, contacteer het PMP via mobiliteitspunt@west-vlaanderen.be of telefonisch op 050 40 71 85.

Alle info en details zijn terug te vinden op www.pendelfonds.be