Gezonde actie gaat in augustus van start

Graag zetten wij de gezonde levensstijl elk jaar in de kijker door onze leden gratis fruit & gezonde drank aan te bieden. De levering van deze gezonde tussendoortjes - voor u en uw medewerkers – wordt in augustus opgestart.

 

Wat bieden wij u aan?

Indien u ingeschreven bent voor onze actie "gezonde voeding", ontvangt u de gezonde tussendoortjes op de volgende dagen:

  • maandag 24 augustus (fruit)
  • maandag 31 augustus (fruit)
  • maandag 14 september (fruit)
  • maandag 21 september (sojadrankje)
  • maandag 28 september (fruit)
  • maandag 5 oktober (sojadrankje)

 

We breiden onze actie dit jaar uit met twee extra leveringen, en gaan al van start in augustus. Bovendien zal u kunnen genieten van een ruimer aanbod aan fruitsoorten en worden de fruitpakketten rechtstreeks tot bij u geleverd (u hoeft deze dus niet meer op te halen). Voor wat betreft de sojadrankjes, dient u uw pakket af te halen bij de firma Alpro (Vlamingstraat 28, Kaai 220 (eerst aanmelden bij Portier)), en dit in de loop van de voormiddag tussen 10u en 11u30. De contactpersoon bij Alpro is Anja Spiesschaert (tel 056 43 23 55 - anja.spiesschaert@alpro.com).

 

Sluit u aan bij onze actie en stimuleer uw werknemers om gezonde keuzes te maken!

Stuur uw inschrijving vóór woensdag 15 juli 2020 naar m.accou@sedac.be, samen met het aantal werknemers, de gegevens van de contactpersoon (naam, tel, mail) binnen uw bedrijf en de leveringsplaats voor de fruitpakketten (receptie, poort,…).

 

Wij danken Alpro voor de mooie ondersteuning van onze actie.