Schrijf u in voor de BLeie Trophy 2017!

Ook dit jaar zetten we onze schouders onder een sportieve en spannende competitie voor onze leden. We kozen voor een sport/stappen-wedstrijd die 6 maanden duurt.

 

Dank zij de ondersteuning die we krijgen van Logo Leieland, kunnen we u een boeiende competitie aanbieden zonder veel registratiewerk voor de deelnemende bedrijven. Daarenboven ontvangt het winnend team op het einde van dit jaar een mooie Trophy! Maar bovenal willen we met onze competitie heel wat werknemers stimuleren om meer te bewegen.

 

Doe mee en laat uw bedrijf van z'n sportiefste kant zien!


Hieronder vindt u alle info over de nieuwe “Trophy”:

Wedstrijdreglement

 • We starten de wedstrijd op 1 april 2017 en klokken af op 30 september 2017.
 • Elk bedrijf verzamelt zoveel mogelijk teams van 6 personen en elk team werkt samen aan de gezamenlijke prestatie, waarbij elke persoon uit het team één maand voor zijn rekening neemt (een soort estafette dus).
 • Voor de bijhouding van het aantal gezette stappen stellen wij stappentellers ter beschikking aan de deelnemers. Elk team krijgt één stappenteller.
 • Deelnemers kunnen niet in meerdere teams worden ingeschreven. Maar, omdat we alle bedrijven de kans willen geven om deel te nemen en te winnen, kunnen de kleinere ondernemingen (< 10 werknemers) een team inschrijven waarbij een aantal personen wél meerdere maanden voor hun rekening nemen.
 • Elke sportieve prestatie telt mee! Niet alleen kan er gescoord worden met stappen, maar ook fietsen, zwemmen, … zijn prestaties die meegeteld worden. Het op maat gemaakte document (zie ingave van de stappen) voorziet in een omrekenformule van elke sportieve minuut.  

 

 Hoe wordt de winnaar bepaald?

 • De BLeie Trophy 2017 is een teamcompetitie.
 • Het team met het hoogste resultaat (gepresteerde stappen & sportieve inspanningen) op het einde van de competitie wint dus de prijs.

   

Inschrijven
Inschrijven kan via info@bleie.be ten laatste op 31/3/2017. Gelieve de naam van alle deelnemers en teams voor uw bedrijf op te geven.

 

Ingave van de prestaties

 • Onze partner Logo Leieland stelt voor elk deelnemend bedrijf een online document ter beschikking. Elk team binnen het bedrijf duidt een “kapitein” aan die instaat voor de inzameling van de gegevens binnen zijn/haar team en de invulling ervan in dit document.
 • Iedereen kan het verloop van de competitie blijven volgen via dit online document. We vragen aan elk deelnemend bedrijf voor een volledige ingave van de prestaties tegen het einde van elke maand.

 
Doel
Deze actie kadert in ons programma om iedereen werkzaam binnen ons werkgebied te stimuleren om een gezondere en actievere levensstijl aan te nemen.