Groepsaankopen: actie strooizout

Ook deze winter organiseert BLeie een gezamenlijke strooidienst voor haar leden. Zo bieden wij uw bedrijf de mogelijkheid om op een budgetvriendelijke manier uw terrein deze winter vrij te houden van ijs en sneeuw.

 

Dit jaar werken we opnieuw samen met Decock Filiep bvba uit Ledegem. Deze firma biedt de dienst aan op basis van dezelfde tarieven van de voorbije jaren, en kan eveneens de garantie geven snel ter plaatse te zijn.

 

Hoe zal er te werk worden gegaan?

  • Decock Filiep volgt de toestand van de wegen op via de voorspellingen bij de militaire overheid (www.mil.be/meteo). Om de 6 uur zorgt de militaire overheid voor een update van de weersvoorspelling. Bij voorspelling van wintertoestand (code oranje/rood) (1) in onze regio, grijpt de firma in.
  • Verder kan ook de firma Alpro (2), los van de opvolging door Decock Filiep bvba, het sein tot strooien/ruimen geven. Alpro is 24u/24u en 7d/7d actief op het bedrijventerrein en is dus het meest aangewezen bedrijf om dit mee op te volgen.
  • De volgorde die het bedrijf Decock zal aanhouden m.b.t. de deelnemende bedrijven, hangt af van het aantal te bedienen bedrijven en van de respectievelijke openingstijden. Deze volgorde wordt vastgelegd in de komende weken (op basis van de door u aangeleverde gegevens én met het oog op een vlotte afhandeling van de werken) en zal aan de deelnemende bedrijven worden gecommuniceerd.
  • Er wordt bij uw bedrijf gestrooid in de dagen (bvb. weekend inbegrepen of niet) dat u hebt opgegeven.

 

  1. Oranje = gladheid, matige wintertoestand (enkel strooien)

Rood = ijs en sneeuw, zware wintertoestand (ruimen waar nodig en daarna ook strooien). Er wordt sneeuw geruimd vanaf een 4 cm dikke sneeuwlaag.

  1. Coralie Bulcke van het bedrijf Alpro (056/43.22.80 (kantooruren) of coralie.bulcke@alpro.com) staat in voor de coördinatie van deze actie

 

Hoe gebeurt de verrekening?

De factuur zal rechtstreeks naar uw bedrijf worden opgemaakt en verstuurd.

 

Interesse?

Al heel wat bedrijven zijn ingeschreven voor dit aanbod. Bent u ook geïnteresseerd in deze gezamenlijke strooidienst? Laat het ons zo snel mogelijk weten, door te mailen naar info@bleie.be. Wij zorgen ervoor dat Decock Filiep bvba op korte termijn een afspraak maakt met uw bedrijf voor een offerte op maat van uw bedrijf. Wij vragen u om met deze dienstverlener, naast de vastlegging van de te strooien/ruimen zone, ook afspraken te maken voor wat betreft de openingstijden & -dagen van uw bedrijf of de tijdsperiode waarbinnen hij bij u kan werken.

 

Contactgegevens FILIEP DECOCK BVBA

Knokstraat 1A

8880 Ledegem

Tel: 056/50.19.40

Gsm: 0477/41.48.98

Fax: 056/50.39.61

decock.filiep@telenet.be

 

Hebt u nog vragen of suggesties? Dit kan eveneens via info@bleie.be.