BLeie laat uw werknemers ook in 2017 gezond genieten!

Het staat vast dat gezonde en vitale medewerkers gelukkiger zijn en beter presteren. Ze dragen bij tot een sterke jobtevredenheid, een positieve werksfeer en een daling van het absenteïsme op de werkvloer. Daarom zetten wij de gezonde levensstijl elk jaar in de kijker met een gratis aanbieding aan onze leden van fruit & gezonde drank. Onze promotiecampagne gaat opnieuw in september van start met de levering van een viertal gezonde tussendoortjes voor u en uw medewerkers.

 

Sluit u aan bij onze actie en stimuleer uw werknemers om gezonde keuzes te maken! Stuur uw inschrijving vóór maandag 21 augustus 2017 naar m.accou@sedac.be, samen met het aantal werknemers en de gegevens van de contactpersoon binnen uw bedrijf.

 

Bent u ingeschreven voor onze actie "gezonde voeding"?

Dan bieden wij de gezonde tussendoortjes aan op de volgende dagen: donderdag 7 en 21 september & 5 en 19 oktober. Wij rekenen evenwel op uw hulp voor de afhaling van de door u bestelde pakketten en de verdere verdeling onder uw medewerkers, waarbij:

  • De fruitpakketten (7 en 21 september en 5 oktober) kunnen worden afgehaald bij de firma Sedac (aanmelden aan poort "K2" in de Tramstraat) (contactpersoon Roland Demuynck - tel 056 43 30 15 - r.demuynck@sedac.be)
  • De sojadrankjes (19 oktober) kunnen worden afgehaald bij de firma Alpro (contactpersoon Anja Reichert  –  tel 056 43 21 23 - Anja.Reichert@alpro.com)
  • De afhalingen gebeuren in de loop van de voormiddag tussen 9u en 10u